La Red – de red(dings) brigade

Vanochtend was ik bij netwerkclub La Red met de volgende 1 minuut pitch: In Los Angeles waagde zich de helft van de jongens en meiden in de hoge golven En de andere helft stond klaar
Lees meer

La Red – over vissen en wittebrood

Dit was vandaag mijn pitch in de vorm van een sprookje, bij La Red in Delft. La Red is een uniek netwerk dat uitgaat van het principe dat iedereen sociaal kapitaal bezit. De leden komen
Lees meer

Vital Places

De switchpitch is een fenomeen binnen de businessclub Conn-X-e, waarbij twee leden een pitch over elkaar houden. Dit keer was ik gekoppeld aan Sandra Heuer, van Vital Places. Vital Places maakt werk- en leefomgevingen gezonder. Een gezond binnenklimaat is van essentieel belang voor onze gezondheid en onze productiviteit. Voor Sandra presenteerde ik het volgende businesssprookje:
Lees meer

Jenny Westra van WRP Teksten

Bij businessclub Conn-X-e mocht ik Jenny Westra van WRP Teksten vervangen. Jenny helpt je je te onderscheiden met klinkende teksten, waarin je de passie van je organisatie laat zien en waarmee je klanten kunt werven én behouden. Voor Jenny presenteerde ik het volgende businesssprookje:
Lees meer

Mediation-praktijk De Uitkomst

Bij businessclub BNI Merquess mocht ik Marion Neeleman vervangen. Haar mediation-praktijk 'De Uitkomst' bemiddelt met succes bij conflicten in het gezin, de familie, op het werk, in de buurt en op school. Voor Marion presenteerde ik het volgende (korte, want 1 minuut) businesssprookje:
Lees meer