Magic Services

Jarenlang had ik moeite met collega-webbouwers die begonnen met de eis dat zij de hosting moesten verzorgen. Er zijn tenslotte vele goede hostingbedrijven en WordPress moet overal kunnen draaien. 

Inmiddels ben ik zelf ook tot de conclusie gekomen dat het fijn is als je site kunt bouwen in een bekende omgeving. Als ik een prijs afgeef moet ik er vanuit kunnen gaan dat de installatie van software probleemloos verloopt. Een klant wil niet in onzekerheid verkeren over onvoorziene kosten voor een moeizame installatie. 

Voor hosting werk ik sinds 2014 met een combinatie van een grotere en een kleinere partij.

De grote partij is TransIP, een van de grootste providers van virtuele servers in Nederland. De kleine partij is Magic Services die een aantal virtuele servers bij TransIP heeft draaien. TransIP zorgt dat de servers blijven draaien, Magic Services zorgt ervoor dat alles netjes wordt ingericht en ingesteld.  Je bent als klant bij Magic Services bekend. Als er vragen of problemen zijn kun je rechtstreeks altijd bij dezelfde persoon, Janno Hordijk, terecht.

Ik beveel Janno van harte aan vanwege zijn servicegerichte instelling. En zijn tarieven zijn allerzins redelijk, zeker als je dit vitale onderdeel – goed werkende hosting –  afzet tegen de kosten van de hele website. Bovendien kan Janno de snelheid van een site optimaliseren, als dat vanwege de performance en de positie bij zoekmachines gewenst is. 

Voor meer informatie:

MagicServices
Janno Hordijk
Donk 4
3206 BH Spijkenisse
T 084 86 66 255 / 06 42310726