Website-onderhoud uitbesteden

general_communications_ruud_hanou_2021Ik lever elke website af met het WordPress-onderhoudsysteem (CMS). Dat systeem met een korte instructie stelt u in staat om uw website zelf te onderhouden. Het merendeel van mijn klanten past in een oogwenk zelf de structuur en de teksten en beelden in de website aan.

Voor wie dat liever uitbesteedt bied ik de mogelijkheid van website-onderhoud. Dat kunnen we afspreken per jaarcontract of per gelegenheid. In de regel voer ik wijzigingen in teksten en beelden nog dezelfde dag uit. Ik kan downloaddocumenten voor u plaatsen en desgewenst webcopy voor u schrijven en beeldmateriaal zoeken en bewerken of illustraties maken. Ik heb ervaring met onderhoud met diverse CMS-en en ambachtelijk in HTML of Flash.

Neem contact op voor overleg over de aard en frequentie van wijzigingen in uw website.