Ruud Hanou

Ruud Hanou - bureau ruudhanou.com animaties, websites, presentatiesBureau Ruudhanou.com is een eenmansbureau. En die ene man ben ik, Ruud Hanou, maar dat had u al begrepen.

Ik ben altijd breed geïnteresseerd geweest en wilde overal goed in worden. Dat heeft ertoe geleid dat ik zowel concept-ontwikkelaar, als schrijver, digital artist, producent en adviseur ben. Zo doe ik het hele traject van het maken van een animatie zelf. En dat is ook vaak het geval bij webbouw en bij de productie van presentaties. Die werkwijze is efficiént en houdt de producten betaalbaar. En er bestaat voor mij niets leukers dan iets concreets maken – creëren.

Als het budget het toelaat werk ik bij webbouw ook graag samen met ontwerpers/grafisch vormgevers.  Zeker als daarbij een hele huisstijl ontwikkeld moet worden.  Voorbeelden van partners op dat vlak zijn Musa, Cisenzo en Tequila Design. Daarnaast werk ik samen met een vaste partner voor de hosting, Magic Services. Hij (Janno Hordijk) is ook mijn backup voor de klantenwebsites die bij hem draaien. En daarnaast doe ik graag een beroep op een specialist op het juridische vlak, zoals Bracke Legal. Voor heel professioneel beeldmateriaal klop ik aan bij fotografen als Lumi Fotografie (rianne Hogewoning) en MVDF (Martijn van Dam)

Voice-overteksten spreek ik niet zelf in; er zijn genoeg mensen met een betere stem voor dat doel. Als er een voice-over gewenst is kom ik met een of meer mogelijke stemacteurs/-actrices.

Aanvankelijk heb ik 13 jaar in bedrijven gewerkt. Vervolgens 11 jaar bij een reclamebureau. En sinds 2004 als zelfstandige.

Ruud_Hanou - Ruudhanou.com animaties WordPress websites presentatiesIk heb een achtergrond in zowel de computertechniek als in (marketing- en corporate) communicatie. U zult dan ook begrijpen dat ik internet bij opkomst direct omarmd heb. Dat was in 1994 toen ik bij reclamebureau Berg Kleijn in Den Haag werkte, waar ik vanuit een brede communcatiefunctie de afdeling ‘nieuwe media’ heb opgezet. Inmiddels heb ik sinds 2004 mijn eigen bureau voor het bedenken en produceren van digitale communicatiemiddelen (m.n. animaties, WordPress-websites en presentaties).

Ik werk vanuit mijn kantoor aan huis. Dus ik spreek graag met u af bij u op kantoor. Of ergens halverwege, in een geschikte horecagelegenheid of werkruimte. Ik ben dan eenvoudig herkenbaar aan een witte kop met haar.

Ik heb ervaring in het werken met bescheiden budgetten voor eenmansbedrijven (zoals coaches en therapeuten) en ook in het werken voor grote organisaties, zoals Altera Vastgoed, Nokia (Alcatel), Hoogheemraadschap van Delfland, de Belastingdienst/Douane en het Ministerie van BZK (ICTU).

Als u echt meer van mij wilt weten, dan kunnen we beste eens een kopje koffie of thee drinken. Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.